Hvis du har fulgt instruksjonene om hvordan du kobler ditt eget domene, men det har fortsatt ikke dukke opp, er det noen grunner til hvorfor det kan skje:

1) Ikke nok tid har gått siden du endret DNS-innstillingene. Det kan ta opptil 6 timer for DNS-innstillingene endres på enkelte domeneregistratorer.

2) DNS-innstillingene ikke er riktig konfigurert. Det kan være gamle A eller CNAME-poster du trenger  å slette, eller du kan ha skrevet inn feil opplysninger. Dobbeltsjekk det.

3) Du skrev inn feil domene når du først oppgradert ditt nettsted. Hvis det er tilfelle, kan du gå tilbake til redaktøren og trykker "Publish". Du vil deretter se domenet vi knyttet til dette webområdet og et alternativ til "Endre" det rett under. Klikk på "endre" for å endre til riktig domene.