Ja, din nettside blir  SEO vennlig og gjør at du kan fremme ditt nettsted enkelt.

For å optimalisere nettstedets SEO i søkemotorresultater :

1) Klikk på SEO på den øverste linjen.

2) Et SEO vindu åpnes. Skriv inn nettsidens tittel, beskrivelse og nøkkelord og klikk på Angi.

Søkeordene er begrenset til omtrent ti ord siden Google automatisk indekserer og vil ignorere mer enn ti ord, noe som gjør det ineffektivt.

Pass også på å bruke ord som forekommer i teksten i kroppen (body) på nettstedet ditt, for å få bedre søkeresultater på Google-søk.

3) Også i SEO vinduet:

Velg om nettsiden skal være synlig for søkemotorer
Sett nettsidens favicon (ikonet ved siden av nettstedets URL i nettleserens adressefelt )
Legg inn en forhåndsvisning for sosiale medier. (vises når du deler stedets URL i sosiale medier)
Legg til Google Analytics-ID