Hver side på nettstedet ditt er satt sammen av striper. Du kan legge til så mange forskjellige striper du vil og deretter tilpasse funksjonalitet og design som du måtte ønske

For å legge til en ny stripe på en side:

Velg den beste plasseringen for den nye stripe mellom de eksisterende og klikk på den blå pluss (+) knappen som vises når du holder musepekeren over (se bildet):

Når du har klikket på + tegnet vil du se en rekke seksjoner å velge mellom. Disse er sortert i gallerier i henhold til deres funksjon.
Fra menyen til venstre, velg ønsket stripe:

Når du har gjort et valg i menyen på venstre side,  ser du forskjellige designmaler . Bruk piltastene for å bla gjennom dem til du finner en du liker.
Når du har valgt en mal, klikker du på "Legg til knappen" - det grønne plusstegnet (+) - for å legge til stripen på siden din.
Ferdig

Tid for å redigere den nye stripe.