På høyre side av hver stripe finner du en verktøylinjen. (blått tannhjul)

Trykk på opp og ned pilene for å endre plasseringen av stripen i forhold til andre striper på siden.

For å slette en stripe, klikker du på det røde X-ikonet.

Du kan duplisere en stripe ved å klikke på kopieringsknappen (andre ikon ovenfra).
Å lime den inn på ønsket plassering:

Klikk på tannhjul ikonet for å se alle tilgjengelige tilpasninger. Det finnes forskjellige typer av menyer for forskjellige typer av striper.

Som en regel lar menyen deg endre bakgrunnen, layout, legge til effekter, og leke med det generelle utseendet på stripen. Den lar deg også legge til nye elementer, for eksempel lysbilder og tekstavsnitt .

Klikk på Administrer for å enkelt fjerne, kopiere og endre rekkefølgen på elementene på stripe.
Bare svev (med musepekeren) over elementer for å se de tilgjengelige alternativene, og klikk på Ferdig for å lagre eventuelle endringer.