Du kan navigere mellom sidene og administrere dem fra den øverste verktøylinjen.

På venstre side av verktøylinjen vil du se en rullegardinmeny med navnet på siden du redigerer.

For å navigere til en annen side, velger det fra menyen.

Der vil du også finne alternativer for å gi nytt navn eller duplisere siden du jobber med.

Klikk på Administrer Sider-knappen for å endre rekkefølgen på sider, klone eller slette dem helt.
Hold markøren over miniatyrbildet av en side, og du vil se en liten verktøylinje med de tilgjengelige alternativene.

Vær klar over at endringer du gjør i denne delen ikke vil påvirke nettsiden meny.
For å gjøre dette, velg "Rediger Meny" fra den øverste verktøylinjen.

Her kan du velge utformingen/designet av nettsidens meny, slette eller endre rekkefølgen av dine seksjoner, og legge til linker.

For flere tilpasningsmuligheter for en bestemt side, velg "Sideinnstillinger" i Innstillinger-delen på den øverste verktøylinjen.