For å legge til et nytt element, klikker du på den grå knappen (+) som viser seg når du holder musepekeren ved siden av de ulike elementene.

Dette åpner en meny med elementer du kan velge fra.
Utvalget avhenger av type element du legger elementet til i.

Generelt kan du legge til videoer, bilder, priser, knapper, ikoner, kart og skillelinjer, samt sosiale medier knapper, tekstområder , titler og undertekster .

Bare klikk på den type element du vil legge til, og vipps der er det.

Hvis du vil slette et element, klikker du på det. En mini-meny vil åpnes.

Deretter klikker du på den røde X`en og ditt element er borte.