Bilde Element:

For å legge til et bildeelement , klikker du på elementet der du vil at bildet skal være. Deretter velger du "Legg til bilde".

Hvis du vil erstatte et bildeelement , klikk på det og velg "Erstatt Bilde" fra menyen.

Deretter velger du et bilde fra ditt bibliotek lokalt fra din PC eller fra vårt mediesenter.

For å slette et bilde klikker du på det røde X-ikonet.

Den samme menyen lar deg redigere utseendet på bildet: legge til filtre og farge overlegg, velge gjennomsiktighet, eller beskjære det.

Bakgrunnsbilde:

For å legge til eller erstatte et bakgrunnsbilde på en stripe, klikker du på den blå "Innstillinger" knappen på Stripens verktøylinjen.

I menyen, klikk på kategorien "Bakgrunn".

Her vil du kunne velge et bilde fra harddisken din, eller legge inn fra mediesenteret.

Layouter/Oppsett

Du kan endre oppsettet av en stripe ved å åpne Stripe Innstillinger og klikke på fanen Layout.

Lek med de ulike alternativene og se hvilken som ser best ut på siden din.

Hjemmesidens Bakgrunn

Hvis du vil legge til et bilde i bakgrunnen av hele nettsiden, gå til "hjemmeside stil" menyen til venstre.

Nederst ser du "hjemmeside bakgrunn" alternativer.
Her kan du laste opp et bilde fra datamaskinen eller velge et fra vårt mediesenteret.