Legge til en video:

1) Klikk på den lille plussknappen (+) som vises når du holder markøren over elementene i en stripe.

2) Et utvalg av elementer som du kan legge til vil dukke opp: velge den med videoikonet .

3) En standard video vises i stripen.
4) Hvis du vil endre videoen, klikk på den og en meny vil dukke opp.

5) Klikk på Rediger Video, og lim inn en link fra YouTube eller Vimeo inn i boksen.
Kontroller at koblingen ser slik ut: https://www.youtube.com/watch?v=5a0yoMZRGV0

6) Du kan stille inn videoen til å spille automatisk, endre størrelse, dempe lyden og sette den til å spille i loop.

Når du er ferdig, klikker du Lagre for å gå tilbake til redigeringsmodus .