Du kan enkelt legge til linker til elementer på siden din, for eksempel på tekst og bilder.

For å gjøre det, klikker du først på elementet du ønsker slik at menyen åpnes.

Tekstlink:

Bildelink:

[Hvis det er allerede er en link, f.eks  en link til en lysboks på et bildeelement :Klikk rediger og fjern Link. Deretter fortsetter du med de vanlige instruksjoner.]

Klikk på link ikonet
Her får du se hvilke typer linker du kan legge til:

For å legge til en intern lenke, klikk på sider, deretter på miniatyrbildet av siden du ønsker å koble til.

For å legge til en ekstern lenke, klikk på ekstern Url.
I dialogboksen Lim inn url som linken skal peke til .

Her kan du også velge om linken skal åpne i et nytt vindu, og / eller for å være en "nofollow link".

Hvis du vil koble til et lysbilde, klikk på det alternativet, og velg deretter hva du foretrekker fra dialogboksen:

Hvis du vil at koblingen skal være et anker, slik at brukerne vil bli overført til en annen del av siden:
Klikk "Bla til" i element menyen. Deretter klikker du på ønsket sted.