Slik legger du til et kart på siden din:

1. Klikk på det blå "+" tegnet for å legge til en ny seksjon.
  2. Klikk på "kart" og bla ved hjelp av pilene for å velge ønsket kartstil . Klikk på det grønne "+" tegnet for å legge kartet til siden din.
  3. Venstre-klikk på kartet vil åpne kartets verktøylinje som du kan bruke til å redigere kartet og endre sin innstilling:
  4. Ved å klikke på "Rediger kartet", kan du endre kartstil og adressen du ønsker å vise:
    Du kan endre kartets 'fargevalg og skjerminnstillinger .
  5. Du kan også legge til en link via "gå til" tabben

Gratulerer!! Du har fått deg et kart :)